Mindig van mit tenni

Mindig van mit tenni

Miért nem potyognak le a csontok?

2017. február 18. - Bellington

Ő itt Lackó baba, Miki babája. Sokan nem tudják, de a fiúknak is lehet babájuk és ez egyáltalán nem feminim dolog. Nem lesz tőle a fiú se töketlen, se homoszexuális. És valószínűleg nem lesz belőle olyan apuka sem, aki nem képes tisztába tenni a saját gyerekét, aki úgy gondolja, hogy a gyermeknevelés csak az asszony dolga, aki nem fog soha elmosogatni, vagy kiteregetni.
Nem hinném, hogy egy kemény, műanyag pókember figura jobb lenne egy gyereknek, meg hát az is ugyanannyira "baba", csak egy durvább, kisebb, kevésbé ölelgethető, automatikusan erőszakra ösztönző típus. Meg hát Lackó baba lehet pl. pókember is, Pókember többnyire senki más nem lesz, csak pókember. Ráadásul Lackó baba lehet még batman, superman, csillagszemű juhász és Apa is. :)
Lackó baba mostanában csecsemő és kisgyerek, gyakran megszoptatja Lotti is, Miki is, fel szokták öltöztetni, megsétáltatni babakocsival és szokott üldögélni a babaszékben is. De Miki szereti, ha én játszok a babájával és olyankor autóknak, plüssöknek a barátja, akikkel bármilyen kalandban részt vehet.
Lackó baba kreativitásra ösztönöz.

img_20170216_164335.jpg

img_20170216_164205.jpg

Miki készített Matyinak egy egyszemű, egylábú, csörgő játékot. Egyedül. :) A kis barkácsasztalánál. Hogy hogyan csinálta, azt pontosan nem tudom, mert ha barkácsol, akkor "nyugton van" és olyankor ugye van sok minden más, amire figyelhetek. :) Meg hát az ember alkotni egymagában szokott. Amúgy valószínűleg kézifúróval előfúrta a lyukakat és csavarhúzóval becsavarta a csavarokat.Meg biztos reszelgethette, smirglizhette is.

img_20170218_092047.jpg

img_20170218_092123.jpg

Egyébként ma megkérdezte, hogy miután a halottak felszállnak a Mennybe, miért nem potyognak le a csontok? :)

süti beállítások módosítása