Mindig van mit tenni

Mindig van mit tenni

Környezetvédelmi gondolatok

2017. július 12. - Bellington

-Az Ice'N'Go-s műanyag sapkát és kanalat nem lehet újra felhasználni. Illetve de, csak nem arra, hogy kérjek bele még egy adag Ice'N'Go-t. Illetve arra is lehet, de akkor is adnak hozzá még egy műanyag sipkát és kanalat, "mert le kell mérni, hogy mennyi fogyott, hogy ne tudják átverni a tulajt a dolgozók"......................................................... NE VEGYETEK ICE'N'GO-T!     amíg nem lesz visszaváltható a sipka

-A papírpoharas fagylalt evést be kéne tiltani. Aki papírpohárba kéri a fagyit, az nem környezetvédő.

-Ólban/ketrecben tartott állat húsát/tejét/tojását enni állatkínzás.

-Az emberek leszarják a környezetvédelmet és az állatvédelmet. Aki nem szarja le, arra úgy néznek, mint valami UFÓra.

-Ha most azonnal leállna az összes műtrágyát és permetszert előállító cég működése, akkor a sok friss munkanélküli mehetne is pl. krumplibogarakat szedni a földekről.

-Feldmár, Vízió és Ultron (és még sok más ember, gép, szuperhős, stb.) szerint az emberiség ki fog pusztulni.

-Lehet, hogy azért fog kipusztulni az emberiség, mert a fejlett (környezetvédő) országok népei elfogynak, amiért nem vállalnak gyerekeket, a fejlődő országok népei foglalják el a helyüket, homogenizálódik a Föld, sok háború lesz, és ezalatt általuk oly mértékű lesz a környezetszennyezés, hogy az emberiségnek már nem lesz ideje arra, hogy újra eljussanak az optimális környezetvédelmi szintre, mert a Föld már élhetetlenné fog válni.

-A lustaság és a kényelmesség fogja kinyírni a Földet.

-A következő választásokon az MKKP-n és az LMP-n kívül csak a WWF-et, az MME-t és a Greenpeace-t akarom látni a listán!!

-Az óriás plakátokon ilyen feliratoknak kéne szerepelniük: "Komposztálj!", "Használd fel a maradék deszkákat madárodúnak!", "Vásárolj használt könyveket!", "Az új divat a Minimalizmus", "Az vagy, amit megeszel", stb.....

-A benzines kocsim nagyon nincs király állapotban. Ezennel kijelentem, hogy eladom (megpróbálom), és addig nem lesz új autóm, amíg meg nem tudunk venni egy elektromos terepjárót. :) :) :) (soha? :D )

-Kutyát nem lehet bevinni a strandokra, van ahol a lóval való áthaladást is tiltják, de autóval szabad, szemetet lehet vinni, meg dohányozni is lehet. Még jó, mert köztudott, hogy a kutyák és a lovak károsítják a környezetünket és rákkeltők is.

img_20170703_164624.jpg

 

 

süti beállítások módosítása